İSTANBUL / KARTAL - Kartal Atatürk İlkokulu

Nis

Çocuklarının kişisel verilerinin korunması amacıyla yapılması gerekenlere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Şbt

Okulumuz 4/H Sınıf Öğretmeni Nihal AYTAŞ 'ın Başrol Benim Projesidir.Özel Öğrenme Güçlüğü çeken öğrencilerimize destek olması amacıyla kurulmuştur.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Nihal Aytaş ' ın  "Felsefe Avcıları" eTwinning projemize Kasım Ayı itibariyle  etkinliklere başladık . Ulusal çapta yürütecek olduğumuz 10 ortaklı Felsefe Avcıları projemiz, çağımızın becerileri olarak kabul edilen eleştirel, yaratıcı, işbirliğine dayanan ve özenli düşünmeyi, erken yaşlardan itibaren çocuklara kazandırmayı amaçlayan bir yöntem olan p4c eğitimini kapsamaktadır. Aynı zamanda proje içerisinde kullanılan zengin web2 araçları ile çocuklarımıza teknolojiyi güvenli ve doğru bir şekilde kullandırmayı hedefliyoruz.

2021 YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ 3 ER AYLIK BİLANÇOLARI

Değerli Velilerimiz,

Katkılarınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz..

Yerli Malı yurdun malı,

Herkes onu kullanmalı..

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzun her kademesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ock

Doğruya,güzele yol gösteren ve yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı emanet ettiğimiz Sevgili Öğretmenlerimiz,Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun!!!

Ara

"Benim naçiz bedenim elbet bir gün toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyoruz..

Ara

Kızılay yalnız Türk Milletine değil, insanlığa ışık tutan bir kuruluştur.

Sende yardım et Kızılay'a

Kötü günde koşsun yardıma..

Ara

İlçemizde düzenlenen İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında 13.12.2018 Perşembe günü saat:13:00’da, okulumuz konferans salonunda 2. etkinliğimiz “Aile İçi İletişim” konulu eğitimimiz okulumuz Rehberlik Öğretmeni Selin TEKİN tarafından gerçekleştirildi. Eğitime 50 velimiz katıldı.

İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında, aile içi iletişimin azalmasıyla birlikte birçok problem ortaya çıkmış, aile içi iletişimin önemi artmıştır. Birçok anne baba, çocuğuyla sürekli çatışma içinde olduğunu, çocuğuna ulaşamadığını belirtmektedir. Aile İçi İletişim konulu eğitimimizde öncelikle iletişim engellerine değinilmiş, bu konuda veliler bilgilendirilmiştir. İletişim engellerinin, konuşan kişiyi rahatlatmadığı, iletişimi sonlandırdığı vurgulanmıştır. Bununla birlikte iyi bir dinleyici olmanın koşullarından bahsedilmiş, katılımlı dinleme velilere anlatılmış ve uygulama, örneklerle açıklanmıştır. Çocuğu dinlemenin yararları anlatılarak bu konuda çocuğa fırsat vermenin, onun kendini ifade etme becerisini de geliştireceği üzerinde durulmuştur. Eğitim sonunda velilerin soruları cevaplandırılmıştır.

Ara

Kasım ayındaki meyve salatası etkinliğimizin amacı kış mevsiminde bağışıklığımızı güçlendirmek amacıyla vitaminlere dikkat çekmektir.